کیک نوتلا
برای کیک پایه از دستور شیفون شکلاتی استفاده کنید میکنیم و به سه لایه حدوداً یک تا یک و نیم سانتی برش میزنیم.
600 گرم خامه فرم گرفته + 20 گرم پودر کاکائو + 80 گرم نوتلا
رو ترکیب میکنیم و با قیف بین لایه های کیک میزنیم.
این قسمت کاملا اختیاری هست و حتی مقدار ها رو میتونید کم یا زیاد کنید:
فندق پودر شده 30 گرم
نوتلا 50 تا 100 گرم
نکته مهم:
فندق رو قبل از پودر کردن حتما ده دقیقه در فر دمای 180 تست کنید که خامی اون گرفته شه.
در تمامی کیک و شیرینی هایی که از آجیل استفاده میشه حتما اجیل خام تهیه کنید که نمکی نباشه.
سس شکلات نوتلا:
شکلات تلخ، شیری یا ترکیب هر دو 70 گرم
خامه صبحانه 70 گرم
شیر 2 تا 3 قاشق غذا خوری
نوتلا(در صورت دلخواه) 70 گرم
ممنونم از پاسخ گویی شما و اموزش های خوبتان
مرسی عزیزممم
امیدواریم از اموزش ها لذت ببرید
مرضیه جون خدا قوت ممنون از آموزش خوبت واقعا همه کیک ها عالی بودن 😍🌹😘😘😘😘😘
مرسی عزیزم
منتظر نمونه کارهای شما هستیم
ممنون از آموزش های خوب و مفیدتون وپاسخگویی شما بزرگوار
خواهش می کنم عزیزم
عاااالی بودمرضیه جون
فوق العاده کاربردی وخوشمزه😋❤️💜
ما منتظر نمونه کارهای شما هستیم
ممنونم مرضیه جون برای این کیک ها و خدا قوت امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه.
مرسی عزیزمم
سپاسسس بابت دعای زیباتون
سلام خیلی ممنون مرضیه جان بابت آموزش کیکای عالیتون .انشاءالله درست میکنم 🌹😘
ممنون استاد مهربون بابت اموزش خوبتون خداخیرتون بده عالییی کار بردی😍😘😘😘
خیلی ممنون بابت آموزشهای خوبتون🙏🌷
خواهش می کنم عزیزم
ممنونم از آموزشهاتون عزیزم
خواهش می کنم عزیزم
عالی بودن ممنونم💕
مرسی عزیزم
ممنون عالی بود💗
بی نظیری شما
مرسی عزیزم
بی نظیری شما
ممنون از آموزش های عالی تون👏👏👏
ممنون از آموزش های خوب و عالی تون👏👏👏
خواهش می کنم عزیزدلم
ممنونم از آموزشهای مفیدتون که رایگان دراختیارماقرارمیدهی .ازخداوند رزق وروزی بیشمار وموفقیت روزافزون برایت آرزومیکنم عزیزدلم .
سپاس از لطفتون و همچنین سپاس از دعای زیباتون
ممنون استاد دلسوز و مهربان ❤️❤️
عالی بود عزیزم پر از نکته های عالی
ممنونم از سخاوتت
موفق باشی عزیزم 🌹
خیلی عالی بود حتما درست میکنم،ممنون ک برای ما خیلی زحمت میکشی و چیزای خوشمزه آموزش میدی بهمون،بوسم بهت💋💋💋💋💋💋💋
ممنون ازآموزش های عالیتون،مرسی ازاینهمه سخاوت وخوش قلبیتون❤️
عالی بود ممنون که آموزشهاتون رو دراختیارمون میزارین❤️
متشکرم برای آموزش عالیتون
ممنونم مرضیه جون خدا قوت عالی بود
بسیار عالی 👌🏻واقعا ممنونم ک اموزشهارو رایگان در اختیارمون قرار دادی❤ خسته نباشی مرضیه جون
خواهش میکنم عزیزم
بسیار عالییییی ممنون از آموزشهای عالیتون دلتون شاد و تنتون سلامت
سپاس
ممنون مرضیه جوون اموزشات عالیه مرسی ک وقت گذاشتی و با تمام نکات توضیح دادی مرسی هنرمند 😍
خواهش میکنم
خییییلی خوب توضیح دادید، با تمام نکات، ممنونم
خواهش میکنم
سلام به خانم بحرینی عزیز و بزرگوار،چقدر آموزش ها جامع و کامل بود،لذت بردم از توضیحات عالیتون،از اینکه در آموزش هاتون به فکر قیمت نهایی کیک ها هم حتی توجه داشتید واقعا کیف کردم.یک دنیا ممنون ،موفق ترین باشید 🙏
خواهش میکنم
مرسی مرضیه جون واقعا مفید بود لذت بردم
.
خواهش میکنم
ممنونم عزیزم
مرضیه کارش حرف نداره انقده خانومه انقده خوب توضیح میده انگاری کلاس حضوری رفتی
سلام عزیزم عالی بود ممنون فقط مارک همزن شما چیه ممنون
خیلی ممنون خدا خیرتون بده خیلی دقیق و کامل توضیح دادید
سلام ممنون از اموزش های خوبتون عالیه حرف ندارین
سلام منون از آموزش خوبتون ❤️امکانش هست مقادیر شکر، نسکافه و آب برای مرطوب کردن کیک رو هم بفرمایید🙏
یک لیوان اب
حدود یک قاشق چایخوری نسکافه
یک قاشق غذا خوری شکر
البته این نسبت ها قابل تغییر هست
سلام خدمت خانم بحرینی عزیز اموزشا عالی و بی نقص هستن خدا خیرتون بده😘😘🌹
سلام عزیزم
خیلی ممنون
بسیارعالی خسته نباشید✋✋✋
خواهش میکنم
ممنونم از آموزش های خوشمزه تون
سلامت و برقرار باشید مرضیه جون
ممنونم از آموزش های خوشمزه تون
سلامت و برقرار باشید مرضیه جون
خواهش میکنم
بابت اموزشهای مفید و وقتی که گذاشتیدخیلی خیلی ممنون
❤️
سرزنده باشید
خواهش میکنم
سلام چراکلیپ ۵رونمیتونم دانلودکنم همش میزنه خطای پخش
این مشکل مربوط به سرعت نت هست یه بار صفحه رو رفرش کنید درست می شه
عالی بودسپاس
خواهش میکنم
عالی بود ممنون از آموزش کاملتون 🙏
عالی بود ممنون از آموزش کاملتون 🙏
خواهش میکنم عزیزم
شما بینظرید مرضیه جان بسیار عالی توضیح میدین به زودی دوره فوندانتتونو ازتون میگیرم
شما بینظرید مرضیه جان بسیار عالی توضیح میدین به زودی دوره فوندانتتونو ازتون میگیرم
خیلی ممنون
سلام عالی
سلام
ممنون
ممنون از زحماتتون عزیزم
خوشحالم که براتون مفید بوده
بسیار عالی عزیزم مرسی بهترین❤️
مرسی گلم
سلام.بازم مثل همیشه مرضیه جون عالی بود و من عاشق اموزش های ساده و روانت هستم
سلام
خیلی ممنون نظر لطفتونه
خیلی ممنونم بابت آموزشهای خوبتون وتوضیح های کامل
خواهش میکنم
امیدوارم همیشه اموزش هامون به شما کمک کنه
سلام خانم بحرینی عزیز
ممنونم بابت آموزش های عالی و جامع
فقط به سوال
مقدار مواد گاناش نسکافه برای داخل کیک رو نگفتید
سلام عزیزم این مورد رو به دستور کیک ها اضافه می کنیم که همه بتونن ببین
سلام مرضیه جون ممنون از اینکه همه چیزو عالی توضیح دادید …واقعا بی نظیرید سپاسگزارم و امیدوارم در کارتون پیشرفت و تنتون سلامت و رزق و روزیتون فراوان باشه …در اوج ببینمتون عزیز دلم ❤️🤲
سلام عزیزم نمیدونم پیام قبلیم اومد یا نه
عزیزم دستور گاناش نسکافه رو هم لطف میکنید مقدار موادش رو بگید
سلام عزیزم
این مورد رو به نوشته ها اضافه می کنیم که همه ببینن
آرزوی موفقیت روزافزون براتون دارم. آموزش ها عالی هستند.
ممنون از آموزشهای خوبتون انشالله خدا به کسب وکارتون رونق بده
عالیه دست گلت درد نکنه مرضیه جان ❤️
سلام عزیز مرسی از آموزشتون برای کیک نسکافه ای و نوتلا از همون کیک پایه اموزش دادین باید درست کنیم؟
سلام عزیزم
بله از همون کیک درست کنید
سپاس از شما دوست نازنینمچقدر عالی توضیح دادین👏🏼👏🏼🥰
سلام مرضیه جون،ممنون از آموزش خوب و نکته به نکتتون
من چندتا کلاس مجازی ثبت نام کردم بد نبود ولی اصلا به خوبی کلاس رایگان شما نبود،ممنونم
عالی بود
ممنون از آموزش فوق العاده تون
مثل همیشه عالی👏👏👏
مرضیه جون ممنون از آموزشهای خوبتون براتون بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم
خیلی عالی وکامل بود ممنون از آموزش رایگانتون خدا خیرت بده
مرسی عزیزم
ممنون خانم بحرینی عزیز واقعا عالی بود عزیزم
سپاس از لطف شما
سلام همه چیز عالی ممنون از این که نکته به نکته گفتید موارد رو
ممنون عزیزم بابت آموزش های عالی که برامون گذاشتی 🙏🙏😘😘
سلام خسته نباشید، ببخشید چرا فیلمها برای من باز نمیشه
سلام وقت شما بخیر
شما به پشتیبانی سایت پیام بدین اونجا پشتیبان فنی شما رو راهنمایی می کنه
مرضیه جون ممنون از آموزش های خوبتون عزیزم
عالی بود
مرضیه جون آموزش ها عالی و پر کاربرد ..پربرکت باشید.
عاشقتم😍😍😍
سپاس مرضیه جان
هر ۳ دستور کاربردی و عالی بود
ممنون که تمام ریز نکات و فرمودید 👏👏👏👏
دست گلتون درد نکنه، عالی بود❤️❤️
ممنون مرضیه جونم واقعا عالی عالی
انشاالله که همیشه خوش بدرخشید 🌸😘
سلام عزیزم مرسی از آموزش های عالیتون وبینظیرین
ممنون از شما عالی بود
سلام وقتتون بخیر برای هرسه تا کیک از دستور کیک پایه چهار تخم مرغی که آموزش دادین استفاده میکنین. ممنون
مچکرم مرضیه جان تمام نکات عالی و کاربردی هستن 🌹🌹
ممنون از آموزشهای قشنگتون
اگه نیشه کیک های کافی شاپی رو معرفی کنید
سلام خیلی خوشحالم که از شهر پدرم یک دختر خانم گل و موفق رو می بینم باعث افتخار هستید هروز بیشتر بدرخشید
سلام عزیزم.ممنون بابت آموزش عالی
همیشه بدرخشید بانو
ممنون از توضیحات خوبتون خسته نباشید 🙏❤️
ممنون از توضیحات خوبتون خسته نباشید 🙏❤️
امیدوارم روز به روز موفق تر باشید به خاطر این قلب مهربونتون❤
واقعا ممنون ازتون.👌
ممنون از آموزش های خوبتون کامل توضیح داده میشود
بسیارسپاسگذارم ازشما استاد عالی
ممنون عزیزم از آموزش خوبتون