شما اجازه مشاهده ویدیو را ندارید، لطفا از کلید زیر اقدام کنید
جلسه 5 آموزش رایگان
مدرس دوره مرضیه بحرینی مطلق
زمان ویدیو 08:32
نوشتن نظر کلیک کنید

کیک های تر کافه ای – کیک اسنیکرز

کیک اسنیکرز

 

کارامل

خامه        50 گرم

شکر         50 گرم

کره           5 گرم

نمک        1 پینچ

برای تهیه کارامل ابتدا شکر رو روی گاز قرار داده تا اب شود و بعد کره به دمای محیط رسیده را افزوده هم بزنید سپس خامه گرم شده را اضافه کنید و یکدست کنید.

 

خامه بادوم زمینی

خامه                                       600 گرم

کره بادوم زمینی                        100 گرم

 

بادوم زمینی  (در صورت دلخواه)         100 گرم

 

سس شکلاتی:

 

شکلات تلخ، شیری یا ترکیب هر دو      70 گرم

خامه صبحانه                                  70  گرم

شیر                                      2 تا 3 قاشق غذا خوری

 

جلسه قبل     کیک نسکافه

جلسه قبل     کیک نوتلا

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک های تر کافه ای – کیک نسکافه

  کیک نسکافه   خامه                       600 گرم قهوه فوری                    5 گرم   سس شکلات نسکافه   شکلات تلخ                70...

بیشتر بخوانید
کیک نوتلا

کیک های تر کافه ای — کیک نوتلا

کیک نوتلا برای کیک پایه از دستور شیفون شکلاتی استفاده کنید میکنیم و به سه لایه حدوداً یک تا...

بیشتر بخوانید

کیک های کافه ای –پخت کیک پایه

کیک های کافه ای پخت کیک پایه مواد مورد نیاز: تخم مرغ 4 عدد شکر 170 گرم ارد 200...

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهسا سبزواری ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم از پاسخ گویی شما و اموزش های خوبتان

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیزممم
امیدواریم از اموزش ها لذت ببرید

شادی ثابتی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرضیه جون خدا قوت ممنون از آموزش خوبت واقعا همه کیک ها عالی بودن 😍🌹😘😘😘😘😘

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیزم
منتظر نمونه کارهای شما هستیم

فاطمه قاسمی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از آموزش های خوب و مفیدتون وپاسخگویی شما بزرگوار

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم عزیزم

فرشته طاهری ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عاااالی بودمرضیه جون
فوق العاده کاربردی وخوشمزه😋❤️💜

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ما منتظر نمونه کارهای شما هستیم

مرضیه مرادی صانع ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم مرضیه جون برای این کیک ها و خدا قوت امیدوارم حال دلت همیشه عالی باشه.

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیزمم
سپاسسس بابت دعای زیباتون

طاهره صبور ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام خیلی ممنون مرضیه جان بابت آموزش کیکای عالیتون .انشاءالله درست میکنم 🌹😘

اعظم خوش منظر ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون استاد مهربون بابت اموزش خوبتون خداخیرتون بده عالییی کار بردی😍😘😘😘

عاطفه ایران نژاد ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خیلی ممنون بابت آموزشهای خوبتون🙏🌷

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم عزیزم

خانم بدوی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم از آموزشهاتون عزیزم

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم عزیزم

Rose Zei ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عالی بودن ممنونم💕

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیزم

Rose Zei ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون عالی بود💗

زهرا حاجی زاده ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

بی نظیری شما

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیزم

زهرا حاجی زاده ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

بی نظیری شما

حمیده غراوی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از آموزش های عالی تون👏👏👏

حمیده غراوی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از آموزش های خوب و عالی تون👏👏👏

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم عزیزدلم

مژده باقری ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم از آموزشهای مفیدتون که رایگان دراختیارماقرارمیدهی .ازخداوند رزق وروزی بیشمار وموفقیت روزافزون برایت آرزومیکنم عزیزدلم .

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سپاس از لطفتون و همچنین سپاس از دعای زیباتون

مريم غلام پور ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون استاد دلسوز و مهربان ❤️❤️

هدا دشتی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود عزیزم پر از نکته های عالی
ممنونم از سخاوتت
موفق باشی عزیزم 🌹

آمینا احمدی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خیلی عالی بود حتما درست میکنم،ممنون ک برای ما خیلی زحمت میکشی و چیزای خوشمزه آموزش میدی بهمون،بوسم بهت💋💋💋💋💋💋💋

زهرا کریمیان ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون ازآموزش های عالیتون،مرسی ازاینهمه سخاوت وخوش قلبیتون❤️

ملیحه مهرورز ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود ممنون که آموزشهاتون رو دراختیارمون میزارین❤️

فهیمه فهیمی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

متشکرم برای آموزش عالیتون

سمیه اکبرپور ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم مرضیه جون خدا قوت عالی بود

اطهر صیادزاده ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

بسیار عالی 👌🏻واقعا ممنونم ک اموزشهارو رایگان در اختیارمون قرار دادی❤ خسته نباشی مرضیه جون

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم عزیزم

سعیده رمضانی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

بسیار عالییییی ممنون از آموزشهای عالیتون دلتون شاد و تنتون سلامت

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲
سمیرا امینی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنون مرضیه جوون اموزشات عالیه مرسی ک وقت گذاشتی و با تمام نکات توضیح دادی مرسی هنرمند 😍

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

سمیه ارجمند ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

خییییلی خوب توضیح دادید، با تمام نکات، ممنونم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

راحله محمودی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام به خانم بحرینی عزیز و بزرگوار،چقدر آموزش ها جامع و کامل بود،لذت بردم از توضیحات عالیتون،از اینکه در آموزش هاتون به فکر قیمت نهایی کیک ها هم حتی توجه داشتید واقعا کیف کردم.یک دنیا ممنون ،موفق ترین باشید 🙏

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

طیبه فاریابی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

مرسی مرضیه جون واقعا مفید بود لذت بردم

.

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

لیلا مطوری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم عزیزم

مینا پیری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

مرضیه کارش حرف نداره انقده خانومه انقده خوب توضیح میده انگاری کلاس حضوری رفتی

عالیه پرستویی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم عالی بود ممنون فقط مارک همزن شما چیه ممنون

بدری اقتداری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

خیلی ممنون خدا خیرتون بده خیلی دقیق و کامل توضیح دادید

ناهید منصوری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام ممنون از اموزش های خوبتون عالیه حرف ندارین

آرزو صفری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام منون از آموزش خوبتون ❤️امکانش هست مقادیر شکر، نسکافه و آب برای مرطوب کردن کیک رو هم بفرمایید🙏

مرضیه بحرینی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

یک لیوان اب
حدود یک قاشق چایخوری نسکافه
یک قاشق غذا خوری شکر
البته این نسبت ها قابل تغییر هست

سهیلا جلالی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام خدمت خانم بحرینی عزیز اموزشا عالی و بی نقص هستن خدا خیرتون بده😘😘🌹

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم
خیلی ممنون

الهام دهقان ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

بسیارعالی خسته نباشید✋✋✋

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

زهرا مرادی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم از آموزش های خوشمزه تون
سلامت و برقرار باشید مرضیه جون

زهرا مرادی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم از آموزش های خوشمزه تون
سلامت و برقرار باشید مرضیه جون

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

پری صادقی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

بابت اموزشهای مفید و وقتی که گذاشتیدخیلی خیلی ممنون
❤️

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سرزنده باشید

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

لیلا مطوری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام چراکلیپ ۵رونمیتونم دانلودکنم همش میزنه خطای پخش

مرضیه بحرینی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

این مشکل مربوط به سرعت نت هست یه بار صفحه رو رفرش کنید درست می شه

فرزانه دریکوند ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

عالی بودسپاس

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

Parham عصایی موسی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود ممنون از آموزش کاملتون 🙏

Parham عصایی موسی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود ممنون از آموزش کاملتون 🙏

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم عزیزم

نسترن عبدالهی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

شما بینظرید مرضیه جان بسیار عالی توضیح میدین به زودی دوره فوندانتتونو ازتون میگیرم

نسترن عبدالهی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

شما بینظرید مرضیه جان بسیار عالی توضیح میدین به زودی دوره فوندانتتونو ازتون میگیرم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خیلی ممنون

سید فاطمه میرخانی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام عالی

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام
ممنون

سمیرا بیگی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از زحماتتون عزیزم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خوشحالم که براتون مفید بوده

رقیه طبری ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

بسیار عالی عزیزم مرسی بهترین❤️

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

مرسی گلم

Treal Ah2023 ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام.بازم مثل همیشه مرضیه جون عالی بود و من عاشق اموزش های ساده و روانت هستم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام
خیلی ممنون نظر لطفتونه

سمیه ابراهیمی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خیلی ممنونم بابت آموزش‌های خوبتون وتوضیح های کامل

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم
امیدوارم همیشه اموزش هامون به شما کمک کنه

samira asghari ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام خانم بحرینی عزیز
ممنونم بابت آموزش های عالی و جامع
فقط به سوال
مقدار مواد گاناش نسکافه برای داخل کیک رو نگفتید

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم این مورد رو به دستور کیک ها اضافه می کنیم که همه بتونن ببین

لیلا سماجت ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام مرضیه جون ممنون از اینکه همه چیزو عالی توضیح دادید …واقعا بی نظیرید سپاسگزارم و امیدوارم در کارتون پیشرفت و تنتون سلامت و رزق و روزیتون فراوان باشه …در اوج ببینمتون عزیز دلم ❤️🤲

samira asghari ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم نمیدونم پیام قبلیم اومد یا نه
عزیزم دستور گاناش نسکافه رو هم لطف میکنید مقدار موادش رو بگید

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم
این مورد رو به نوشته ها اضافه می کنیم که همه ببینن

ملیحه هاکی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

آرزوی موفقیت روزافزون براتون دارم. آموزش ها عالی هستند.

حمیده میرجلیلی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از آموزشهای خوبتون انشالله خدا به کسب وکارتون رونق بده

منصوره توکلی ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

عالیه دست گلت درد نکنه مرضیه جان ❤️

فاطمه ارچنگی ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیز مرسی از آموزشتون برای کیک نسکافه ای و نوتلا از همون کیک پایه اموزش دادین باید درست کنیم؟

مرضیه بحرینی ۲ شهریور ۱۴۰۲

سلام عزیزم
بله از همون کیک درست کنید

نوشین نعناعی ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

سپاس از شما دوست نازنینمچقدر عالی توضیح دادین👏🏼👏🏼🥰

فاطمه مهدی نژاد ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

سلام مرضیه جون،ممنون از آموزش خوب و نکته به نکتتون
من چندتا کلاس مجازی ثبت نام کردم بد نبود ولی اصلا به خوبی کلاس رایگان شما نبود،ممنونم

ویکتوریا سامع ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود
ممنون از آموزش فوق العاده تون

فاطمه بابایی ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

مثل همیشه عالی👏👏👏

مریم زارع ۱ شهریور ۱۴۰۲

مرضیه جون ممنون از آموزشهای خوبتون براتون بهترینها رو آرزو میکنم عزیزم

نرگس قیم ۱ شهریور ۱۴۰۲

خیلی عالی وکامل بود ممنون از آموزش رایگانتون خدا خیرت بده

مرضیه بحرینی ۲ شهریور ۱۴۰۲

مرسی عزیزم

معصومه رهیده ۲ شهریور ۱۴۰۲

ممنون خانم بحرینی عزیز واقعا عالی بود عزیزم

مرضیه بحرینی ۲ شهریور ۱۴۰۲

سپاس از لطف شما

محدثه سرگزی ۴ شهریور ۱۴۰۲

سلام همه چیز عالی ممنون از این که نکته به نکته گفتید موارد رو

اکرم قلمی ۷ شهریور ۱۴۰۲

ممنون عزیزم بابت آموزش های عالی که برامون گذاشتی 🙏🙏😘😘

زهرا تنگسیری ۱۳ شهریور ۱۴۰۲

سلام خسته نباشید، ببخشید چرا فیلمها برای من باز نمیشه

مرضیه بحرینی ۲۲ فروردین ۱۴۰۳

سلام وقت شما بخیر
شما به پشتیبانی سایت پیام بدین اونجا پشتیبان فنی شما رو راهنمایی می کنه

محجوبه کریمی مریدانی ۱۳ شهریور ۱۴۰۲

مرضیه جون ممنون از آموزش های خوبتون عزیزم

کوثر جلیلی ۱۵ شهریور ۱۴۰۲

عالی بود

مریم بشکوفه ۱۶ شهریور ۱۴۰۲

مرضیه جون آموزش ها عالی و پر کاربرد ..پربرکت باشید.

سرور مدهوش ۱۶ شهریور ۱۴۰۲

عاشقتم😍😍😍

شبنم دهقان ۱۶ شهریور ۱۴۰۲

سپاس مرضیه جان
هر ۳ دستور کاربردی و عالی بود
ممنون که تمام ریز نکات و فرمودید 👏👏👏👏

سیما راد ۲۱ شهریور ۱۴۰۲

دست گلتون درد نکنه، عالی بود❤️❤️

فاطمه رفیعی ۲۶ شهریور ۱۴۰۲

ممنون مرضیه جونم واقعا عالی عالی
انشاالله که همیشه خوش بدرخشید 🌸😘

رقیه طبری ۲ مهر ۱۴۰۲

سلام عزیزم مرسی از آموزش های عالیتون وبینظیرین

مریم ظهوری ۶ مهر ۱۴۰۲

ممنون از شما عالی بود

یاسمین فرنام ۱۱ مهر ۱۴۰۲

سلام وقتتون بخیر برای هرسه تا کیک از دستور کیک پایه چهار تخم مرغی که آموزش دادین استفاده میکنین. ممنون

سپیده باقرپور ۱۳ مهر ۱۴۰۲

مچکرم مرضیه جان تمام نکات عالی و کاربردی هستن 🌹🌹

الی روزبهان ۲۵ آبان ۱۴۰۲

ممنون از آموزشهای قشنگتون
اگه نیشه کیک های کافی شاپی رو معرفی کنید

مریم بهرامی ۲۸ آبان ۱۴۰۲

سلام خیلی خوشحالم که از شهر پدرم یک دختر خانم گل و موفق رو می بینم باعث افتخار هستید هروز بیشتر بدرخشید

مهری مسرتی ۴ آذر ۱۴۰۲

سلام عزیزم.ممنون بابت آموزش عالی
همیشه بدرخشید بانو

خاطره شیری ۸ آذر ۱۴۰۲

ممنون از توضیحات خوبتون خسته نباشید 🙏❤️

خاطره شیری ۸ آذر ۱۴۰۲

ممنون از توضیحات خوبتون خسته نباشید 🙏❤️

طیبه جوادپور ۴ دی ۱۴۰۲

امیدوارم روز به روز موفق تر باشید به خاطر این قلب مهربونتون❤
واقعا ممنون ازتون.👌

طیبه خانمحمدی ۹ دی ۱۴۰۲

ممنون از آموزش های خوبتون کامل توضیح داده می‌شود

آرزو اناریان ۴ اسفند ۱۴۰۲

بسیارسپاسگذارم ازشما استاد عالی

نسرين ويسه ۱۲ فروردین ۱۴۰۳

ممنون عزیزم از آموزش خوبتون