شما اجازه مشاهده ویدیو را ندارید، لطفا وارد اکانت خودتون بشید
جلسه 2 آموزش رایگان
مدرس دوره مرضیه بحرینی مطلق
زمان ویدیو 14:02
نوشتن نظر کلیک کنید

کیک های کافه ای –پخت کیک پایه

کیک های کافه ای

پخت کیک پایه

مواد مورد نیاز:

تخم مرغ 4 عدد
شکر 170 گرم
ارد 200 گرم
پودر کاکائو 25 گرم
آب جوش 90 گرم
روغن 75 گرم
بیکینگ پودر  یک قاشق چایخوری (چهار گرم)
وانیل یک دوم قاشق چایخوری

1. سفیده ها زرده های تخم مرغ را جدا کرده.
2. سفیده ها، نصف شکر و وانیل را در حد فرم گرفتن میزنیم
3. زرده ها، باقی شکر و وانیل رو میزنیم تا زرده باز شه سپس آب جوش رو اضافه میکنیم و میزنیم تا غلیظ و کشدار شود
4. روغن مایع و پودر کاکائو رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
5. آرد و بیکینگ پودر رو توی دو تا سه مرحله روی بقیه مواد الک میکنیم و با لیسک آرام هم میزنیم
6. در آخر سفیده ها رو توی دو مرحله با بقیه مواد کیک مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
7. قالب 25 دمای 175 درجه گازی یا 155 درجه برقی به مدت 1 ساعت
نکات مهم :
سفیده و زرده ها رو با دقت تمام جدا کنید که زرده قاطی سفیده نشه.
سفیده رو حدوداً با نیمی از شکر زده بشه که تبدیل به یک سفیده فرم گرفته لطیف شه.
بعد از در اوردن از فر حتما توی قالب اجازه بدید نیم ساعت خنک شه بعد از قالب در بیارید و برای برش هم نصف روز اجازه بدید استراحت کنه.

لینک قسمت بعدی       کیک نوتلا

لینک قسمت قبلی       مقدمه

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک های تر کافه ای – کیک اسنیکرز

کیک اسنیکرز   کارامل خامه        50 گرم شکر         50 گرم کره           5 گرم نمک        1 پینچ برای تهیه کارامل...

بیشتر بخوانید

کیک های تر کافه ای – کیک نسکافه

  کیک نسکافه   خامه                       600 گرم قهوه فوری                    5 گرم   سس شکلات نسکافه   شکلات تلخ                70...

بیشتر بخوانید
کیک نوتلا

کیک های تر کافه ای — کیک نوتلا

کیک نوتلا برای کیک پایه از دستور شیفون شکلاتی استفاده کنید میکنیم و به سه لایه حدوداً یک تا...

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Mona Rezari ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عزیزم کره بادام زمینی بازاری میشه خرید ؟یا خودمون درست کنیم که نمک و شکر نداشته باشه؟

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام
بهتره که خودتون درست کنید که نمک و شکر نداشته باشه

عاطفه نیکخو ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم.میشه این کیک رو برای کیک پایه استفاده کرد؟

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم
بله می شه

Rose Zei ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون عالی بود💗

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

فدات عزیزم

ثریا کارجو ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنون عزیزم برای اموزش های خوبتون

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم عزیزم

زهرا حسینی رنجبر ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم ممنون از دستورات عالیتون
وممنون که تجربه های خودتون رو دراختیارمون گذاشتین
انشالله همیشه موفق باشید

ملیحه شرفی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

سلام مرضیه جون مرسی از آموزشهای خوبی که دراختیار همه قرار میدید انشاالله همیشه سالم وپرتوان وموفق باشید🌹🌹🌹

فاطمه میرزائی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

عزیزم برای درست کردن کیک نسکافه باید کاکائو حذف کنیم نسکافه اضافه کنیم یا دوتاش باید باشه؟

Zahra Mahmodi ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

عالی بود عزیزم😍❤️

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

ممنون

سمیه عبیات ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

با تشکر از اموزش خوبتون

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

الی صفا ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

خیلی عالی بود آموزشا ممنونم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم

پریسا آذرکمند ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنون برای آموزش خیلی خوبتون❤❤

مریم اخگری ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم بسیار عالی روان بی ریا دلچسب توضیح میدی واقعا میخکوب شدم پکیج خریدم دیدم ولی به این قشنگی نه میگن دعام خوب و زود میگیره بهترینهارو برای قلب مهربونت از درگاه خدا ارزومندم

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

مرسی عزیز

درسا درویشی ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

اگر بخوام کیک کاکائویی نباشه جای ۲۵ گرم شکلات ارد بریزم ؟

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

اره عزیزم میتونید اینکار هم انجام بدید

ملیکا صادق زاده ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام مرضیه جون سپاس ازمهربونیت بمونی برامون که انقدربادل جون آموزشای خوبتودراختیارمون میزارید موفقیت‌های پرتکرار شکروجودت که هستی

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم
ممنون بابت حمایت هاتون

اعظم شاطریان ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم ممنون از دستورات عالیتون
وتشکر که تجربه های خودتون رو دراختیارمون گذاشتین
انشالله همیشه موفق باشید.خدا خیرت بده عزیزم❤❤

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

سلام عزیزم
مرسی از نظر زیباتون

فرشته باقرنیا ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

ممنون عزیزم عالی بود خداخیرتون بده

نوشین نعناعی ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

بسیار عالی ممنون از شما دوست نازنینم🥰

نوشین نعناعی ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

بسیار عالی ممنون از شما دوست نازنینم🥰

زهره سعادت ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

خیلی عالیه استاد خسته نباشید و ممنون از هدیه زیباتون🥰👌

آتنا شبرنگ ۳۱ مرداد ۱۴۰۲

Slm azizm vaghteton bekheyr bano 🌷mamnon va sepas babate amozeshaye khobet ghashangham

سمانه نوروزی ۳ شهریور ۱۴۰۲

ممنونم بابت آموزش های خوبتون عالی هستند

سمانه نوروزی ۳ شهریور ۱۴۰۲

ممنونم بابت آموزش های خوبتون عالی هستند

مریم شیاسی ۶ شهریور ۱۴۰۲

سلام تشکر بابت بخشندگی تون در آموزش کیک ها. انشاءالله امیدوارم به خواسته ها تون برسید.

راضیه پورحقی ۸ شهریور ۱۴۰۲

عالی دستتون درد نکنه

رخسار محمدی ۱۰ شهریور ۱۴۰۲

مرسی عزیزم ک سخاوتمندانه این دستورات رو در اختیارمون گذاشتی مرضیه جون

زهرا کریمیان ۳ مهر ۱۴۰۲

آموزش هات عالیه عزیزم کلی لذت بردم😘

زهرا جعفری ۲۱ فروردین ۱۴۰۳

سلام عزیزم واقعا عالی بود انشالله که بهترین ها نصیب قلب مهربونتون بشه و همیشه سلامت باشید

مریم روستایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

سلام خانم بحرینی خوبید الحمدلله، ممنونم از آموزش های فوق العاده وعالیتون خداوند همیشه نگهدارت باشه وموفق باشید ان شاالله

مریم روستایی ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

سلام خانم بحرینی خوبید الحمدلله، ممنونم از آموزش های فوق العاده وعالیتون خداوند همیشه نگهدارت باشه وموفق باشید ان شاالله