کیک شیفون (جلسه هفتم)

آرد ۱۵۰ گرم
پودر کاکائو ۱۵ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۱۷۰ گرم
روغن ۳۵ گرم
آب ۶۰ گرم
بیکینگ پودر ۴ گرم
وانیل کمی

 

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)    لینک

نکات پخت (جلسه پنجم)                    لینک

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نکات پخت (جلسه پنجم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

مواد اولیه در شیرینی پزی (جلسه چهارم)

آنچه در این پست میخوانید جلسه سوم :  استفاده از فر در شیرینی پزی کلیک کنید جلسه دوم : معرقی…

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شیرین صادقی ۱۹ آبان ۱۴۰۲

سلام عزیزم دستت درد نکنه این آموزش رایگان رو نمیشه تو اپلیکیشن تون اضافه کنید