مواد اولیه در شیرینی پزی (جلسه چهارم) آخرین بروزرسانی: ۱۹ مهر ۱۴۰۲ اموزش های رایگان آنچه در این پست میخوانید جلسه سوم : استفاده از فر در شیرینی پزی کلیک کنید جلسه دوم : معرقی ابزار و وسایل شیرینی پزی مرضیه بحرینی آموزش شیرینی پزیشیرینی پزیمواد اولیه
درود استاد عزیز.سپاسگزارم ک اطلاعاتتون رو خیلی ماهرانه اما روون و راحت توضیح میدید و ب اشتراک میزارید.برکت خداوند همراهتون باشه و کسب و کارتون ب راه باشه.
بسیارمتشکرم ازتوضیحات که باوجدان کاری واینقدرلذت بخش آموزش میدهید،که مشتاق به شیرینی پزی میشویم،
موفقیت های روزافزون برای شماآرزومندم.