پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک شیفون (جلسه هفتم)

آنچه در این پست میخوانید آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۷۰ گرم روغن…

بیشتر بخوانید

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نکات پخت (جلسه پنجم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مریم رفیعی ۵ آبان ۱۴۰۲

درود استاد عزیز.سپاسگزارم ک اطلاعاتتون رو خیلی ماهرانه اما روون و راحت توضیح میدید و ب اشتراک میزارید.برکت خداوند همراهتون باشه و کسب و کارتون ب راه باشه.

عسل باوی ۱۷ خرداد ۱۴۰۳

بسیارمتشکرم ازتوضیحات که باوجدان کاری واینقدرلذت بخش آموزش میدهید،که مشتاق به شیرینی پزی میشویم،
موفقیت های روزافزون برای شماآرزومندم.