مدوویک کیک (کیک عسلی روسی یا چیز هانی کیک)

آنچه در این پست میخوانید
مدوویک کیک عسلی روسی
واقعا نمیدونم برای توصیف خوشمزگیش از چه کلماتی استفاده کنم…
کیک مدوویک اونقدری خوشمزه است که تمام کسایی که شیرینی نمیخوردن ازش خوردن و کلی لذت بردن ، حالا من دارم توی تقویم دنبال مناسبت بعدی میگردم که کی میشه دوباره درست کنم و این کیک رو دوباره بچشیم.
این کیک لایه لایه است که در هر لایه طعم بیسکوییت به همراه کرم پنیری رو میچشید که از اعماق وجود حس خوشایندی بهتون میده و باعث میشه چشماتون رو ببندید و طعمش رو حس کنید
و چیزی که طعم لایه های بیسکوییتی رو فوق العاده میکنه چیزی نیست جز…عسل…
این کیک رو شما به هر بهانه ای میتونید درست کنید
به عنوان کیک عصرانه،کیک تولد و یا حتی کیک های بزرگ و خاص!
تنها بدی این کیک اینه که برای خوردنش باید ۱۲ ساعت صبر کنید تا لایه های بیسکوییتی رطوبت کرم رو به خودش بگیره و نرم و لذیذ شه
ولی دلیل نمیشه که اضافه های بیسکوییت ها رو نزنیم توی کرم و همینطور که کیک رو توی یخچال میزاریم ازش نچشیم…
پس بدون مقدمه میریم که باهم یه کیک مدوویک درست کنیم:
مواد لازم برای تهیه کیک مدوویک و یا کیک عسلی روسی (چیزهانی کیک):
شکر ۱۰۰گرم
کره ۷۰گرم
عسل ۴۰گرم
تخم مرغ یک عدد
ارد ۲۵۰گرم
جوش شیرین ۲گرم
بیکینگ پودر ۵گرم
مواد لازم برای تهیه کرم میانی :
خامه قنادی ۲۰۰گرم
پنیر خامه ای ۲۵۰گرم
برای تهیه لایه های بیسکوییتی کیک طبق مراحل زیر عمل میکنیم:
۱_شکر ،کره و عسل دریک کاسه استیل یا شیشیه ای روی بخار آب(بن ماری ) قرار دهید تا کره وشکر ذوب شده و خوب مواد باهم ترکیب بشن.
۲_مواد که خوب ترکیب شدن رو از روی بخار برداشته وچند دقیقه ای کنار گذاشته که از داغی بیوفته و کمی خنک شه.
۳_پس از خنک شدن مواد، تخم مرغ و وانیل یا اسانس دلخواه خودتون رو اضافه کرده وبا همزن دستی یا همون ویسک هم میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشن.
۴_توی این مرحله آرد را همراه با بیکینگ پودر وجوش شیرین اضاف کرده و روی مواد الک میکنیم.
واین نکته رو یادتون باشه که یکباره آرد رو اضاف نکنید کم کم اضاف کنید
ومخلوط کنید تا یک خمیر یکدست ونرمی بشه .
۵_خمیر را با دست جعم کرده ودریک کیسه قرار داده و۱۵دقیقه استراحت میدهیم ،بعد از ۱۵دقیقه استراحت خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده باز کرده یا بوسیله وردنه به ضخامت ۲میل باز میکنیم وبا رینگ مورد نظر کاتر میزنیم.
۶_در این مرحله خمیر هایی که با رینگ کاتر زدیم داخل سینی فر چیده وروی آن هارا با یک چاقو یا چنگال خط میندازیم وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵سانتی گراد درجه گازی ۵الی ۷دقیقه میپزیم.
(این مقدار مواد برای یه کیک سایز ۱۵با ارتفاع ۱۰بهتون میده که یک کیلو ودویست سیصد وزنش میشه ).
۷_بعد از پخت بیسکویت ها از فر خارج کرده و میگذاریم کاملا خنک بشن ومیریم سراغ تهیه کرم میانی که ابتداباید خامه رو فرم بدیم با همزن برقی وبعد پنیر خامه ای را بهش اضاف میکنیم وخوب مخلوط میکنیم .
۸_در این مرحله لایه های بیسکویتی را لایه لایه کرم میانی زده وروی هم قرار داده و با استفاده از کرم میانی یک لایه نازک کیک را کاور کرده و با استفاده از اضافه های کیک (که با غذاساز پودر کردیم) کل کیک را کاور میکنیم.
۹_یه نکته مهم این هست که میتونید شما با هر میوه ،مربا ،کانفیت توت فرنگی،مغزیجات این کیک را تزیین کرده ،واینکه این کیک باید نصف روزی توی یخچال قرار بدیم تا لایه های بیسکویتی کاملا نرم و خوشمزه بشن .
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید از این کیک بسیار خوشمزه نوش جان .
آموزش رایگان خامه کلیک کنید
آموزش زولبیا کلیک کنید