رول دارچین (cinnamon rolls)

شیرینی رول دارچینی cinnamon rolls

میشه گفت هم نان هست هم شیرینی

شمال اروپا و آمریکا بعنوان نان استفاده میکنن و کشورهای دیگه بخصوص ایران بعنوان شیرینی استفاده میشه با بافت لطیفی که داره به شیرینی دانمارکی شباهت زیادی داره اما طعم کاملا متفاوتی داره

آنچه در این پست میخوانید

شیرینی رول دارچینی cinnamon rolls

سلام دوستان همیشه همراه
یه خوشمزه جان دیگه با تیم ایکاد کیک و با یه دستور پخت بی نظیر در خدمتتون هستیم ,
مطمئنم با یکبار امتحان کردن این دستور دیگه سراغ دستور دیگه ای نمیرید.
منتظر نظرات و پیشنهادات و سوالات شما هستیم..

 

میشه گفت هم نان هست هم شیرینی

شمال اروپا و آمریکا بعنوان نان استفاده میکنن و کشورهای دیگه بخصوص ایران بعنوان شیرینی استفاده میشه
با بافت لطیفی که داره به شیرینی دانمارکی شباهت زیادی داره اما طعم کاملا متفاوتی داره
واسه اون دسته افرادی که دنبال رژیم هستن و شیرینی زیاد دوست ندارند شیرینی رول دارچینی بشدت توصیه میشه بخاطر دارچین و شکر قهوه ای که داره برای بدن بسیار مفیده .

میشه بعنوان صبحانه دلچسب با پنیر و خامه استفاده کرد و هم بعنوان یک عصرانه مقوی با سس مخصوص به خودش صرف کرد
برای افرادی ک شیرینی زیاد دوست ندارن چون نون رول دارچینی شیرینی کمی داره
اما بازم طبق ذائقه خودتون میتونید از پودر نارگیل یا پودر پسته روی رول دارچین استفاده کنید و حتی میتونید میزان شکر نون رول دارچینی رو زیادتر و یا کمتر کنید بستگی به سلیقه خودتون داره
بنظر من این شیرینی باید حتما خونگی باشه که فضای خونه پر از بوی عطر دارچین بشه که هر کسی رو شیفته خودش میکنه
شیرینی رول دارچینی خمیر پیچ خورده ی طلایی رنگ که به یک سس شیری آغشته شده با چنگال زدن به خمیر شیرینی دونه های دارچینی بازیگوشانه خودشون نشون میدن

بزاق دهانتون را قورت بدید و صبور باشید
تا یه شیرینی بین المللی جذاب رو با دستور پخت ویژه رو مرحله به مرحله با هم پیش بریم و لذت این شیرینی لذیذ رو ببریم

این دستوری که میخوام براتون ارائه بدم فقط یک بمب میتونه باشه

مواد لازم رول دارچینی:

آرد               ۲ پیمانه
شیر              ۱ پیمانه
خمیر مایه فوری              ۲ ق غ خ
شکر             ۵۰ گرم
دارچین           ۲ ق غ خ
نمک             ۵ گرم

مواد مورد نیاز مغزی رول دارچینی:

شکر قهوه ای              ۱۰۰ گرم
کره                               ۷۵ گرم
دارچین                   ۱ تا ۲ ق غ خ
(نکته طلایی اینکه میتونیم از شکر سفید هم استفاده کنید)

مواد مورد نیاز کرم پنیری:

پنیر خامه ای          ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه            ۵۰ گرم
پودر قند           از ۳۰ گرم (نسبت به ذائقه خودتون می تونید مقدار رو‌تغییر بدید)
(من دو قاشق کرمفیل کارامل هم ریختم فوق العاده شد)

مواد رومال:
تخم مرغ کامل + دو قاشق شیر

بریم با هم مرحله به مرحله پیش بریم تا یک شیرینی رولی لذیذ با هم داشته باشیم

آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و دارچین رو مخلوط میکنیم
شیر رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه

رول دارچین مرحله یک
با دست بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و با میکسر بین ۵ تا ۱۰دقیقه ورز بدید (با دور کند این زمان )
وقتی خمیر صاف و یکدست شد اونو توی یه ظرف چرب بزارید (روی خمیر طوری بپوشانیدکه خشک نشه ) و نیم ساعت استراحت بدید

بعد از نیم ساعت خمیر رو باز کنید  در ابعاد ۴۰ در ۴۰ پهن کنید
مواد مغذی که از قبل آماده کردیم (شکر قهوه ای +دارچین+کره را باهم مخلوط کنید بطوری که به طور کامل یکدست بشه هر سه مواد باهم ) و مواد مغزی رو روی خمیر بریزیدو یکدست پهن کنید

بعد که مواد مغذی پهن کردید روی خمیر
خمیر رو به طور منظم و یکدست رول کنید طوریکه به روش زیبایی رول بشه

دو انگشت دو انگشت اندازهگیری میکنیم یا با نخ یا چاقو رول را برش میزنیم و توی سینی بچینیم طوری که هر رول با فاصله کنار هم در سینی گذاشته بشه  (چون بعد از استراحت رول دارچینی پف میکنه و فضای سینی را پر می کند) و دوباره روی سینی رو با پلاستیک و بعد با پارچه میپوشانیم طوری ک هوا نخوره بعد نیم ساعت استراحت میدیم (دقت کنید استراحت ها طولانی تر نشه که خمیر حالتش رو حفظ کنه)

بعد از استراحت دوم(به طور قابل توجهی میبینیم که رول ها تپل پف کرده )
رول ها رو به تخم مرغ و شیر(مواد رومال:تخم مرغ +شیر) آغشته میکنیم و ظرفمون رو توی فر از قبل گرم‌ شده میزاریم (دمای فر ۱۸۰ درجه گازی به مدت ۲۰ دقیقه) .
(نکته طلایی: برای اینکه شیرینی نرم تری داشته باشیم میتونیم یک کاسه آب پایین فر قرار بدیم )
تا وقتی که روی نون ها طلایی (مجلسی) بشه


بعد که رول دارچینی هامون طلایی و خوشگل شد از فر بیرون میاریم و کرم پنیری خاص و ویژمون که از قبل تدارک دیدیم براش رو به شیرینی رول هامون آغشته میکنیم
و به با توجه به ذائقه خودتون میشه در آخر پودر پسته یا هر چیزی که دوستدارید رو روی رولهای خوشمزه بپاشیم
الان دیگه شیرینی رولی دارچینی ترد ما آماده به مصرف هست

و در آخر رول دارچین ما آماده هست  نوشجان ….

(با ایکاد کیک، میتونید به رازها و نکته های کلیدی دسترسی داشته باشی ک دیگه هیچوقت هیچگونه شیرینی از فروشگاه نخرید)

از اینکه همراهمید و به من و دستورات ویژه من اعتماد میکنید ممنونم دوستان جان
دوستدار شما ایکاد کیک 🥰☺️

می تونید آموزش های بیشتر ما رو از زیر ببینید
آموزش زولبیا
کیک مدوویک

ما رو دنبال کنید تا از جدیدترین مطالب آموزشی ما با خبر بشید.

صفحه اینستاگرام ما                           کانال تلگرام ما

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک شیفون (جلسه هفتم)

آنچه در این پست میخوانید آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۷۰ گرم روغن…

بیشتر بخوانید

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نکات پخت (جلسه پنجم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

رضوان کارگر ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

ممنونم عالی بود

مرضیه بحرینی ۲۶ مرداد ۱۴۰۲

خواهش می کنم

فاطمه خوشخویان ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از شما بخاطر دستورات تون رو رایگان در اختیار ما گذاشتین ان‌شاءالله خیر وبرکت به کسب کارتون برگرده 🌹💓💓😘😘

فاطمه خوشخویان ۲۷ مرداد ۱۴۰۲

ممنون از شما بخاطر دستورات تون رو رایگان در اختیار ما گذاشتین ان‌شاءالله خیر وبرکت به کسب کارتون برگرده 🌹💓💓😘😘

مرضیه بحرینی ۲۸ مرداد ۱۴۰۲

خواهش میکنم عزیزم

Nafas Cakes ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

درود بر شما ، شما بهترین هستید دمتون گرم خدا حفطتون کنه

اعظم حسین زاده ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

خیلی عالی هستید همیشه موفق باشید🥰

مرضیه بحرینی ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

سپاسسس