استفاده از فر در شیرینی پزی (جلسه سوم)

توی این ویدیو بطور دقیق و کامل درباره فر صحبت کردیم . تقاوت های فرهای گازی و برقی و نحوه قلقگیری اون ها بطور کامل توضیح دادم

جلسه چهارم : مواد اولیه در شیرین پزی کلیک کنید

جلسه دوم : معرفی ابزار و وسایل شیرینی پزی

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک شیفون (جلسه هفتم)

آنچه در این پست میخوانید آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۷۰ گرم روغن…

بیشتر بخوانید

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نکات پخت (جلسه پنجم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

معصومه پذیرش ۲۳ آبان ۱۴۰۲

مثل همیشه عالی