آموزش کیک های خامه ای (رایگان)

دوره رایگان کیک های خامه ای قسمت اول
دوره جامع کیک های خامه ای بصورت کاملا رایگان و جامع

دوره آموزش کیک خامه ای رایگان

سلام

با یه آموزش، اطلاعات کاربردی بی نظیر دیگه در خدمتون هستم.

مطمئنم با یکبار دانستن این اطلاعات و یادگرفتنش ،سراغ اطلاعات های دیگه ای نمیرید.
منتظر نظرات و پیشنهادات و سوالات شما هستم عزیزان،

طرز تهیه شیرینی ها، و تهیه مواد اولیه، جهت پخت کیک ها، اصلا کار سختی نیست.
قطعا بالاترین کار لذت بخش در زندگی ، لذتی است که در درست کردن، شیرین ها و کیک ها پنهان شده.
اینبار توی این آموزش میخوام بهتون بگم! درست کردن کیک خامه ای چه جزئیاتی را شامل میشود، و چه مراحلی، باید برای درست کردنش طی کرد.

پایه اصولی کیک خامه
شامل
مواد اولیه
اندازه گیری مواد
هر قالب چه مقدار مواد میبره
هر یک کیلو، کیک چقدر مواد نیاز دارد، و اینکه، با توجه به وزن کیک چه قالب مفید براش.
پخت کیک
برش زدن کیک
فیلینگ گذاری کیک
آسترکشی کیک
خامه کشی

و در اخر، اینکه چطور کیک منتقل کنیم، روی صفحه کیک، بدون اینکه کیک آسیب ببینه.
مرحله به مرحله ویدیو را دنبال کنید.
(با ایکاد کیک، میتونید به رازها و نکته های کلیدی، دسترسی داشته باشی، که دیگه هیچوقت، هیچگونه شیرینی از فروشگاه نخرید.)

از اینکه همراهمید، و به من، و دستورات ویژه من، اعتماد میکنید! ممنونم دوستان جان!
دوستدار شما، ایکاد کیک😍

لینک ادامه اموزش ها رو پایین ویدیو می زاریم

ویدیو آموزش قسمت اول (مواد اولیه)            لینک

ویدیوآموزش قسمت دوم (اندازگیری مواد)     لینک

 

صفحه اینستاگرام ما

صفحه تلگرام ما

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!

کیک شیفون (جلسه هفتم)

آنچه در این پست میخوانید آرد ۱۵۰ گرم پودر کاکائو ۱۵ گرم تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱۷۰ گرم روغن…

بیشتر بخوانید

آشنایی با کیک ها (جلسه شیشم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نکات پخت (جلسه پنجم)

آنچه در این پست میخوانید

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *